Açılışlar

Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat Konferansları ve Çalıştayları Açılış Töreni Yapıldı

Güzel Sanatlar Fakültesi 18 Mart Deniz Zaferi Sanat Konferansları ve Söyleşileri açılış töreni gerçekleşti. Turgut Özal Konferans Salonu'nda düzenlenen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mirza Tokpunar, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Dinçay Köksal, akademisyenler ve sanatçılar katıldı.

Yayın tarihi : 14 Mart 2016

Törenin açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Dinçay Köksal konuşmasına Ankara'da meydana gelen menfur saldırıyı kınayarak başladı. Konuşmasında terörü lanetleyen Prof. Dr. Mirza Tokpunar ise etkinliği düzenleyen Güzel Sanatlar Fakültesine ve katılımcılara teşekkür etti.

Açılış konuşmaları sonrası Mimar Sinan Üniversitesi Emekli Öğretim Üyesi Prof. Kemal İskender "Resim Sanatında I. Dünya Savaşı" konulu sunumunu yaptı.

Güzel Sanatlar Fakültesi'nde 14-18 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinlikler kapsamında sergi açılışları, konferanslar ve çalıştaylar yapılacak.