Konferanslar

‘’Bilgi, Ahlak ve Üniversite’’ Adlı Konferans Gerçekleştirildi (Tamamı)

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Doğu- Batı Topluluğu ve İlim Yayma Cemiyeti Çanakkale Şubenin birlikte düzenlediği ‘’Bilgi, Ahlak ve Üniversite’’ adlı konferans gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 23 Kasım 2017

İÇDAŞ İlahiyat Kongre Merkezinde gerçekleştirilen konferansa ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Erdem, Süha Özden, Mirza Tokpunar, İl Müftüsü Arif Gökçe, İlim Yayma Cemiyeti Çanakkale Şube Başkanı Doç. Dr. Nimetullah Akın ve davetliler katıldı. Konferansın konuşmacısı ise eski Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’di.

Konferans Yusuf Noyan’ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Ardından Doğu- Batı Topluluğu Başkanı Muhammet Demir açılış konuşmasını yaptı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer yaptığı konuşmada; Mehmet Görmez hocamız davetimize icabet edip bizimle buluşmaya geldiği için teşekkür ederiz, dedi.

Prof. Dr. Mehmet Görmez’in özgeçmişinin okunmasının ardından konferansa geçildi.

Konferansın ardından Rektör Prof. Dr. Yücel Acer Prof. Dr. Mehmet Görmez’e hediye takdiminde bulundu.

Programın sonunda kitap çekilişi yapıldı. Çekilen kura ileşanslı dinleyicilere kitap hediye edildi.