Bilim ve Teknoloji

Çanakkale’nin ve Üniversitemizin Teknoloji Merkezi Çanakkale Teknopark Açıldı

Çanakkale Teknopark Yerleşkesi ve Yeni Hizmet Binasının açılışı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Vali Orhan Tavlı, AK Parti Grup Başkanvekili, Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider, Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü, Gestaş Müdürü Volkan Uslu, kurum, kuruluş yöneticileri, ÇOMÜ’lü yöneticiler, akademisyenler ve halkın katılımı ile gerçekleşti.

Yayın tarihi : 19 Şubat 2019

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, Çanakkale Teknoparkın kısa tanıtım filminin gösterimi ile başlayan tören açılış konuşmaları ile devam etti.

Açılış konuşmalarını sırasıyla; Teknopark Genel Müdürü Dr. Erkan Bil, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, Vali Orhan Tavlı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank gerçekleştirdi.

Açılış programı; Bakan Varank ve protokolün Çanakkale Teknopark’ta bulunan girişimci firmaların ve liseli öğrencilerin projelerini sunduğu stantların gezilmesi ile son buldu.