Bilim ve Teknoloji

ÇOMÜ Avrupa Birliği Projesine Ev Sahipliği Yapıyor

Bir Avrupa Birliği projesi olan, Bulgaristan, Yunanistan ve Türkiye’nin ortaklaşa düzenlediği “Ekolojik ve Kentsel Tarımda Küçük Ölçekli Çiftçiler İçin Yetişkin Eğitimi Kursu” nun ikinci toplantısı Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştiriliyor.

Yayın tarihi : 14 Mayıs 2019

Toplantıya projenin Türkiye Koordinatörü Prof. Dr. Ali Karabayır, Doç. Dr. Baboo Ali, Arş.Gör. Dr. Fırat Alatürk, Doç. Dr. Nazan Arifoğlu, Doç.Dr. Mustafa Öğütücü, Bulgaristan Tarım Ticareti ve Kırsal Kalkınma Üniversitesi Rektörü Prof. Dimitar Dimitrov ve yardımcıları ve Yunanistan temsilcisi olarak da Panayiotis Tsoris katıldı.