Bilim ve Teknoloji

Girişimcilik, İnovasyon ve Biyoteknoloji Sempozyumu Gerçekleşti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biyoteknoloji ve Gen Bilimleri (BiyoGen) Topluluğu ve Çanakkale Teknopark’ın işbirliği ile düzenlenen “Girişimcilik, İnovasyon ve Biyoteknoloji Sempozyumu” Ziraat Fakültesi Amfisi’nde gerçekleşti.

Yayın tarihi : 10 Mayıs 2019

Sempozyuma Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Belediye Başkan Vekili Mehmet İrfan Mutluay, Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, Çanakkale Teknopark Genel Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Erkal Bil, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Dardeniz, akademik ve idari personel, kurum ve kuruluş temsilcileri, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan sempozyum açılış konuşmalarıyla devam etti.

Açılış konuşmalarının ardından protokol üyeleri tarafından davetli konuşmacılara plaket takdimi gerçekleşti.

Program ÇOMÜ Tıp Fakültesi Tıbbi Genetik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fatma Sılan’ın oturum başkanlığında gerçekleşen ilk oturumda VSY Biyoteknoloji Yönetim Kurulu Başkanı ve Biyoteknoloji Sanayicileri Derneği Başkanı Dr. Ercan Varlıbaş’ın “Globalizasyon ve VSY Deneyim” başlıklı sunumu ile devam etti.

9 konuşmacının yer aldığı çağrılı bildirili Girişimcilik, İnovasyon ve Biyoteknoloji Sempozyumu, katılımcılara katılım sertifikalarının verilmesi ile sona erdi.