Bilim ve Teknoloji

Innocampus ÇOMÜ'de

Innocampus ÇOMÜ’de

Bir Sosyal sorumluluk projesi olan InnoCampus, inovasyonun geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla oluşturulan proje kapsamında kurulan, Türkiye'de bir ilke imza atarak konteynırlarda ortak öğrenme, ortak çalışma ve ortak yaratma alanları kuruyor.

Yayın tarihi : 04 Mart 2016

Innocampus ÇOMÜ’de

Türkiye’nin her bölgesinden farklı şehirlerdeki üniversitelere giderek gençlere girişimciliğin her aşamasında ihtiyaçları olan araçları öğretmeyi, cesaret vermeyi ve onları desteklemeyi amaç edinen Innocampus, Adana ve İzmir’den sonra Çanakkale’de. Etkinlik, 21 Mart - 2 Mayıs tarihleri arasında Terzioğlu Yerleşkesinde,  araştırmacıların hizmetinde olacak.