Bilim ve Teknoloji

InnoCampus Tanıtım Etkinliği Yapıldı

İnovasyon ve girişimcilik platformu Inno Campus tarafından yaratıcılık ve inovasyonun geliştirilip yaygınlaştırılması amacıyla oluşturulan projenin tanıtım etkinliği yapıldı.

Troya Kültür Merkezi'nde yapılan etkinlikte öğrencilere InnoCampus Proje Yöneticisi Mehmet Ünsal ve ekip arkadaşları tarafından tanıtımlar yapıldı.

Yayın tarihi : 17 Mart 2016

InnoCampus'ün amacının, yapılan faaliyetlerin ve deneyimlerin konuşulduğu tanıtım etkinliğinde öğrenciler de sorular sorarak bilgiler aldı.

Haber: Aydın Abuhan - Kamera: Emre Kol