Bilim ve Teknoloji

InnoCampus Tanıtım Toplantılarına Başladı

İnovasyonun geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla oluşturulan sosyal sorumluluk projesi InnoCampus Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde tanıtım toplantılarına başladı.

Yayın tarihi : 09 Mart 2016

Troya kültür  Merkezi bahçesine kurulan konteynırda faaliyet gösteren Innocampus gençlere girişimciliğin her aşamasında ihtiyaçları olan araçları öğretmeyi ve onları desteklemeyi amaçlıyor. Konteynır içerisinde verilen tanıtım toplantılarında program sorumluları tarafından tanıtıcı faaliyetler yapılıyor.

17 Mart'ta açılışı gerçekleştirilecek InnoCampus Proje'si 2 Mayıs tarihine kadar Terzioğlu Yerleşkesi'nde araştırmacıların hizmetinde olacak.