Bilim ve Teknoloji

İnovasyon ve Girişimcilik Platformu InnoCampus ÇOMÜ'de Açıldı

İnovasyon ve Girişimcilik Platformu tarafından inovasyonun geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla oluşturulan proje kapsamında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde InnoCampus konteynırının açılışı yapıldı.

Yayın tarihi : 18 Mart 2016

Ortak çalışma alanları ve dijital platformlardan oluşan InnoCampus'un Troya Kültür Merkezi bahçesinde gerçekleşen açılışına Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, Çanakkale Defterdarı Mustafa Işık, Rektör Yardımcıları, InnoCampus Proje Yöneticisi Mehmet Ünsal, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.