Bilim ve Teknoloji

ISIF’20 Buluş Fuarında Dereceye Giren Akademisyenlerimize Madalyaları Takdim Edildi

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Türk Patent ve Marka Kurumu, Uluslararası Buluşçular Birliği Federasyonu (IFIA), Dünya Fikri Mülkiyet Teşkilatı (WIPO), Avrupa Patent Ofisi (EPO) ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı’nın destekleri ile gerçekleştirilen ve bu yıl 5.’si düzenlenen ISIF’20 Uluslararası Buluş Fuarına portföyündeki 10 patent ile katılan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), uluslararası jüri tarafından yapılan değerlendirmeler sonucu; 1 altın, 2 gümüş ve 5 bronz madalya olmak üzere 8 madalya almaya hak kazandı.

Yayın tarihi : 26 Ekim 2020