Bilim ve Teknoloji

Mobil Dönüşüm Adlı Etkinlik Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Bilgisayar ve Teknoloji Topluluğu’nun düzenlediği ‘’Mobil Dönüşüm’’ adlı etkinlik Troya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Türkiye’nin seçkin bilim ve teknoloji firmalarının temsilcilerinin katıldığı etkinlikte Türkiye’deki ve dünyadaki iletişim teknolojileri alanındaki gelişmeler ve dönüşüm ele alındı. Etkinlik, soru- cevap ve çekiliş bölümüyle sona erdi.

Yayın tarihi : 06 Mart 2018

Etkinlik, soru- cevap ve çekiliş bölümüyle sona erdi.