Bilim ve Teknoloji

Polimer Malzemeler ve Astrofizik Alanlardında TÜBİTAK'tan ÇOMÜ'ye Destek

TÜBİTAK – 1000 kapsamında Üniversitelerde Ar-Ge Strateji Belgesi Hazırlatılması ve Uygulatılması projesinde ÇOMÜ, “Polimer Malzemeler” ve “Astrofizik” alanlarında desteklenmeye hak kazandı.

Yayın tarihi : 20 Kasım 2015

Proje sonucunda, hak kazanan alanlarda Ar-Ge Strateji Belgesi kabul edilecek üniversitelere, TÜBİTAK’ın "1003 - Öncelikli Alanlar Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı” ve "1004 - Mükemmeliyet Merkezi Destek Programı” kapsamında büyük ölçekli proje başvurusu yapma imkânı sağlanacak.

Konu ile ilgili Nanobilim ve Teknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Nurettin Şahiner şunları ifade etti.