Bilim ve Teknoloji

Su İçin Doğal Çözümler Paneli Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde Dünya Su Günü dolayısıyla “Su İçin Doğal Çözümler” isimli panel gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 22 Mart 2018

Haber/Kamera/Kurgu: Kasım Ertuğrul

Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi tarafından düzenlenen ve akademik toplantı salonunda gerçekleştirilen panele, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Levent Genç, Dekan Prof. Dr. Fatma Çolakoğlu akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Prof. Dr. Sezginer Tunçer’ in moderatörlüğünde başlayan panele, Devlet Su İşleri Çanakkale Şube Müdürü Ayhan Gündoğdu, Gönüllü Doğa Koruyucusu Şahabettin Kalfa, Ziraat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Murat Yıldırım, Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Nilgün Ayman Öz, Fen Edebiyat Fakültesi öğretim üyesi Dr. Öğretim Üyesi Faize Sarış panelist olarak katıldılar.

Açılış konuşmalarının ardından panele geçildi.

Panel soru cevap bölümünün ardından son buldu.