13. Geleneksel Çocuk Gelişimi Sergi ve Etkinliği Yapıldı

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 14.0px Times} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 14.0px Times; min-height: 18.0px} span.s1 {font: 12.0px Times}

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü’nün gerçekleştirdiği ‘’Doğa Bizim, Çocuk Bizim ‘’ temalı ‘’13. Geleneksel Çocuk Gelişimi Sergi ve Etkinliği’’ gerçekleştirildi.

Meslek Yüksekokulu’nda ...

Yayın tarihi : 29 Aralık 2016

Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirilen etkinlikte  öğrenciler doğadan topladıkları meteryallerden oluşturdukları bir birinden ilginç el emeği ürünleri sergilediler, drama ve dans gösterileri sundular .

Etkinliğe Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Enver Yolcu öğretim üyeleri, öğrenciler ve misafirler katıldı.

Konuşmaların ardından öğrencilerin hazırladığı müzik ve drama gösterilerine geçildi.

Daha sonra Organizasyondan sorumlu Öğretim Görevlisi Sema Güzey Kandemir rektör yardımcısı Özden ve konuklara sergiyi gezdirdi.