Eğitim

25. Yılda ÇOMÜ – Gazi Dostluğu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Gazi Üniversitesi işbirliği ile 25. Yıl etkinlikleri kapsamında ‘’Gazi Şuheda’nın Yolunda’’ Adlı Futsal ve Panel etkinliği gerçekleştirildi.

Terzioğlu Yerleşkesi Hasan Mevsuf Spor Salonu’nda gerçekleştirilen günün ilk etkinliğinde ÇOMÜ Futsal takımı ile Gazi Üniversitesi Futsal takımı dostluk maçında karşılaştı. Dostluk maçını ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer ile Gazi Üniversitesi Rektörü...


Yayın tarihi : 23 Ekim 2017
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Gazi Üniversitesi işbirliği ile 25. Yıl etkinlikleri kapsamında ‘’Gazi Şuheda’nın Yolunda’’ Adlı Futsal ve Panel etkinliği gerçekleştirildi.

Terzioğlu Yerleşkesi Hasan Mevsuf Spor Salonu’nda gerçekleştirilen günün ilk etkinliğinde ÇOMÜ Futsal takımı ile Gazi Üniversitesi Futsal takımı dostluk maçında karşılaştı. Dostluk maçını ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer ile Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Uslan ve akademisyenler izledi.

Maçın başlama vuruşundan önce her iki üniversite rektörü takımlara ve hakemlere çiçek takdiminde bulundu.

Ardından dostluk havası içerisinde gerçekleştirilen karşılaşmaya geçildi. Her iki takımın da göze hoş gelen oyununun sonunda karşılaşma konuk takım Gazi Üniversitesinin 4-3’lük galibiyetiyle sonuçlandı.

Maçın sonunda her iki üniversite rektörü ve takımlar günün anısına dostluk fotoğrafı çektirdi. ÇOMÜ Rektörü Acer ile Gazi Üniversitesi Rektörü Uslan etkinlikle ilgili görüşlerini ÇOMÜ TV’ye açıkladılar.

Günün ikinci etkinliği ise Troya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Buradaki etkinliğe ÇOMÜ Rektörü Acer ve Gazi Üniversitesi Rektörü Uslan’ın yanısıra Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider’de katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmalarını ÇOMÜ Rektörü Acer ile Gazi Üniversitesi Rektörü Uslan yaptı.

Ardından oturum başkanlığını ÇOMÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abdullah Kelkit’in yaptığı ‘’Şuheda’nın Yolunda Gençlik’’ adlı panele geçildi.

Panelin sonunda günün anısına verilen hediyelerin takdimi yapıldı.

 

 

 

Haber: Erkan Özavcı Kamera: Görkem Şenol Montaj: Yiğit Armutoğlu

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut