2. Ulusal Tıp Öğrenci Kongresi Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi ev sahipliğinde 25. Yıl kapsamında düzenlenen Reprodüktif Tıp: İnfertilite konulu II. Ulusal Tıp Öğrenci Kongresi gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 26 Eylül 2017

İlahiyat İçdaş Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen kongreye; ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tamer Demir, Doç. Dr. Dilek Ülker Çakır, Prof. Dr. Aysel Güven Bağla, Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Okhan Akdur, Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan, öğrenciler ve akademisyenlerin yanı sıra, onur konuğu olarak da jinekolojik mikro cerrahinin kurucusu Prof. Dr. Victor Gomel katıldı.

Kongreye, saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın söylenmesi ve müzik dinletisiyle başlandı.

Ardından açılış konuşmalarına geçildi.

Rektör Acer yaptığı konuşmada tıp fakültesi öğrencilerinin böyle bir organizasyonu başlatıp devam ettirmelerinden dolay kendileriyle gurur duyduklarını söyledi.

Teşekkür belgelerinin takdiminin ardından kongreye onur konuğu olarak katılan jinekolojik mikro cerrahinin kurucusu Prof. Dr. Victor Gomel sunumunu gerçekleştirdi.