4. Geleneksel Geomatik Mühendisliği Bölümü Öğrenci Tanışma Etkinliği Yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Geomatik Mühendisliği bölümü ile Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Bursa Şubesinin ortaklaşa düzenlediği ‘’4. Geleneksel Geomatik Mühendisliği Bölümü Öğrenci Tanışma Etkinliği’’Troya Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Etkinliğe Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mirza Tokpunar, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

...

Yayın tarihi : 04 Aralık 2015

Etkinliğe Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi Geomatik Mühendisliği Bölümünden Prof. Dr. Ahmet Aksoy, Prof. Dr. Gönül Toz ve Prof. Dr. Sıtkı Külür davetli konuşmacı olarak katıldı.

Haber&Kurgu: Erkan Özavcı - Kamera: Emre Kol