9. Uluslararası İngiliz Dili Eğitimi Araştırma Konferansı ÇOMÜ'de Başladı

9. Uluslararası İngiliz Dili Eğitimi Araştırma Konferansı Açılış Töreni Gerçekleştirildi. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı tarafından Troya Kültür Merkezi'nde düzenlenen konferansın açılış törenine Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dinçay Köksal, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Tarhan, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve...

Yayın tarihi : 12 Mayıs 2016

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve müzik dinletisinin ardından açılış konuşmalarına geçildi.

Konuşmaların  ardından 12-14 Mayıs tarihleri arasında 3 gün süreyle devam edecek konferansın oturumlarına geçildi.