Eğitim

Çanakkale Valisi Tavlı, Siyasal Bilgiler Fakültesi Öğrencilerine Açılış Dersi Verdi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin, Siyasal Bilgiler Fakültesi adını alması sebebiyle Çanakkale Valisi Tavlı açılış dersi verdi.

Programa Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Albay Necmi İnce, Emniyet Müdürü Yılmaz Özden, Defterdar Mustafa Işık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Erdem, Prof. Dr. Mirza Tokpunar, Prof. Dr. Süha Özden, Fakülte Dekanları, ...


Yayın tarihi : 04 Ekim 2016
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin, Siyasal Bilgiler Fakültesi adını alması sebebiyle Çanakkale Valisi Tavlı açılış dersi verdi.

Programa Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Albay Necmi İnce, Emniyet Müdürü Yılmaz Özden, Defterdar Mustafa Işık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Erdem, Prof. Dr. Mirza Tokpunar, Prof. Dr. Süha Özden, Fakülte Dekanları, Yüksekokul Müdürleri, akademik ve idari personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Hüseyin Erkul yaptığı açılış konuşmasında fakültenin kuruluş tarihi ve gelişimi hakkında bilgiler verdi:

Rektör Prof. Dr. Yücel Acer ise konuşmasında iki önemli husus için bir araya gelindiğini bildirdi. Bunlardan ilkinin Siyasal Bilgiler Fakültesi’nin eğitim-öğretim başlangıcını yapmak, ikincisinin ise Vali Orhan Tavlı’yı öğrencilerle bir araya getirmek olduğunu söyleyerek, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin hem Türkiye, hem de Türkiye’nin bilim dünyası için önemine de  vurgu yaptı.

Vali Orhan Tavlı, programa davet edildiği için duyduğu memnuniyeti dile getirerek; ‘Kariyer Geliştirme’ açılış dersiyle Siyasal Bilgiler Fakültesi öğrencileri ile bir araya geldi.

 Program isim kokteyli ve günün anısına fidan dikimi ile son buldu.