Çocuk Üniversitesi Projesinde Mezuniyet Heyecanı Yaşandı

Özel İsmail Kaymak Koleji tarafından hazırlanan ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nin katkılarıyla gerçekleşen Çocuk Üniversitesi projesinde mezuniyet heyecanı yaşandı.

Proje kapsamında gerçekleştirilen teorik ve uygulamalı bilimsel ve sanatsal etkinliklerin ardından Troya Kültür Merkezi'nde düzenlenen mezuniyet töreninde öğrenciler ve aileleri büyük mutluluk ve heyecan yaşadı.

Töreni açılış konuşmaları ve projeye destek veren ...

Yayın tarihi : 15 Haziran 2016

Töreni açılış konuşmaları ve projeye destek veren ÇOMÜ'lü yönetici ve akademisyenlere plaket takdimi ile başladı.

Mezun olan öğrencilerin sahneye çıktığı ve hep birlikte şarkılar söylediği tören keplerin havaya atılması ile son buldu.