Çocuklar Evi Öğrencilerinden Rektör Acer’e Öğretmenler Günü Ziyareti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çocuklar Evi Kreş ve Anaokulu öğrencileri, Koordinatör Meral Aydın ve öğretmenleriyle birlikte ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer’i makamında ziyaret ettiler.

Çocuklar, Prof. Dr. Yücel Acer’in Öğretmenler Günü’nü kutlayarak, Öğretmenler Günü şarkısını söylediler.

Yayın tarihi : 28 Kasım 2017

Rektör Prof. Dr. Acer; ‘’ÇOMÜ Çocuklar Evi Kreş ve Anaokulunda görev yapan öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı böyle neşeli ve güzel bir şekilde yetiştirdikleri için Kreş yönetimimize teşekkür ediyorum. Emeklerine sağlık yolları açık olsun’’ dedi.