ÇOMÜ’de 2018 2019 Eğitim Öğretim Yılı İlklerle Başladı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılının ilk kaydının yapıldığı tören, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Erdem, Prof. Dr. Süha Özden, Prof. Dr. Mustafa Görün, akademik ve idari personelin katılımı ile Mühendislik Fakültesi’nde gerçekleşti.

Yayın tarihi : 12 Eylül 2018

Yeni akademik yılın ilk öğrenci kaydını Av. Bülent Turan ardından Prof. Dr. Yücel Acer gerçekleştirdi.

Konuşmaların ardından Diş Hekimliği Fakültesini kazanan Gaye Doğan ve Mehmetcan Bostancı ile Biyomühendislik Bölümünü kazanan Nergiz Genç ve Meltem Çalışkan, İngilizce Uluslararası İlişkiler Bölümünü kazanan Melike Özel, isimli öğrencilerin kayıtları Av. Bülent Turan ve Prof. Dr. Yücel Acer tarafından gerçekleştirildi. Kaydın ardından Turan, öğrencilere kimliklerini takdim ederek başarılar diledi.

Terzioğlu Yerleşkesindeki Fakültelerde gerçekleştirilen ilk kayıt törenlerinin ardından uzun yıllar sonra Rektör katılımıyla bir ilçede kayıt töreni düzenlendi.

Lapseki MYO’da gerçekleştirilen ilk kayıt törenine ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer ve Rektör Yardımcılarının yanı sıra Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz katıldılar.

Lapseki MYO Maliye Bölümüne kaydolan Hatice Ada, Laboratuvar Teknolojisi Bölümüne kaydolan Yılmaz Uçarsoy ve Zeliha Çetin’in kayıtlarını Rektör Acer, Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ve Lapseki MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Engin Gür yaptı.