ÇOMÜ’de Akreditasyon Toplantısı Gerçekleştirildi.

Yükseköğretim kurumlarının ulusal ve uluslararası düzeyde belirli performans standartlarına sahip olduğunu ortaya koymayı amaçlayan “Akreditasyon Sistemi” toplantısı Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 19 Ocak 2018

Toplantıya konuşmacı olarak İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Fizyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Zeynep Olcay Solakoğlu katılırken,  birçok akademisyen ise dinleyici olarak katıldı.

Solakoğlu , Ulusal Tıp Eğitimi Akreditasyon Kurulu’nu  (UTEAK) tanıttı. Kurulun amaç, faaliyet ve kazanımlarına yer vermesinin ardından katılımcıların sorularını cevapladı.