Eğitim

ÇOMÜ ÇABAÇAM, CNN Türk ‘’Fark Yaratanlar’’ Programı’na Konuk Oldu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çok Amaçlı Erken Çocukluk Eğitimi Merkezi, ‘’Sabancı Vakfı Fark Yaratanlar’’ Programı’nda Fark Yaratan Proje seçilmesinin ardından CNN Türk’ün programına konuk oldu. ÇABAÇAM, ÇABA Derneği ve Kepez Belediyesi desteği ile 2008 yılında geliştirdiği proje kapsamında sosyo-ekonomik olarak dezavantajlı çocuklar ve hizmet öncesi öğretmen adaylarının teori ile pratiği bir araya getirmelerini sağlamıştı. Bu Proje ...


Yayın tarihi : 07 Mart 2017
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çok Amaçlı Erken Çocukluk Eğitimi Merkezi, ‘’Sabancı Vakfı Fark Yaratanlar’’ Programı’nda Fark Yaratan Proje seçilmesinin ardından CNN Türk’ün programına konuk oldu.
ÇABAÇAM, ÇABA Derneği ve Kepez Belediyesi desteği ile 2008 yılında geliştirdiği proje kapsamında sosyo-ekonomik olarak dezavantajlı çocuklar ve hizmet öncesi öğretmen adaylarının teori ile pratiği bir araya getirmelerini sağlamıştı.
Bu Proje kapsamında CNN Türk kanalı da Fark Yaratanlar programının çekimleri için ÇOMÜ’ye gelerek proje Koordinatörü Doç. Dr. Ebru Aktan Acar ile konuştu ve üniversitede çekimler yaptı.
ÇABA Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Zehebi ise ÇABAÇAM’ın bir iyilik fabrikası olduğunu söyleyerek bir hayali gerçekleştirdiklerini söyledi.