Eğitim

ÇOMÜ’de Disiplin Hükümleri ve Muhakkiklik Hizmet İçi Eğitimi Eğitim Semineri Yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ile Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü’nün Düzenlediği 657 S.Y Disiplin Hükümleri ve 4483 S.Y Muhakkiklik Hizmet Eğitim Programı Siyasal Bilgiler Fakültesi Cemil Meriç Salonu’nda gerçekleştirildi. Programa; Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem, Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy, Prof. Dr. Levent Genç, Prof. Dr. Hüseyin Erkul ile çalışanlar katıldı. Programın açılış konuşmasını...


Yayın tarihi : 14 Aralık 2016
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ile Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü’nün Düzenlediği 657 S.Y Disiplin Hükümleri ve 4483 S.Y Muhakkiklik Hizmet Eğitim Programı Siyasal Bilgiler Fakültesi Cemil Meriç Salonu’nda gerçekleştirildi.
Programa; Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem, Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy, Prof. Dr. Levent Genç, Prof. Dr. Hüseyin Erkul ile çalışanlar katıldı.
Programın açılış konuşmasını Rektör Yardımcısı Erdem yaptı.
657 sayılı kanunun disiplin hükümlerinin anlatıldığı eğitim programının sunumunda Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Öğretim üyeleri Prof. Dr. Levent Genç ile Prof. Dr. Hüseyin Erkul yer aldı.