ÇOMÜ'de E- İmza'ya Geçildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde Elektronik İmzaya Geçildi.

Son yıllarda büyük bir atılım göstererek saygın eğitim kurumlarından biri haline gelen Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, bir yeniliğe daha imza atarak ıslak imzadan elektronik imzaya geçti.

Yayın tarihi : 04 Ocak 2016

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde Elektronik İmzaya Geçildi.

Rektörlük Senato Salonu'nda gerçekleştirilen elektronik imzaya geçiş  törenine  Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Erdem, Mirza Tokpunar, Metehan Uzun, akademik ve idari personel katıldı.

Törende bir konuşma yapan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Acer, üniversitenin müthiş bir aşama kat ettiğini belirterek şunları söyledi.

Konuşmanın ardından ilk elektronik imza atılarak uygulamaya geçildi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metehan Uzun ise e- imza ile birlikte üniversitede hizmet kalitesinin artacağını söyledi.

Sonrasında ise günün anısına Bilim Anıtı önünde düzenlenen ağaç dikim töreni yapıldı.

Haber& Kurgu: Erkan Özavcı- Kamera: Kasım Ertuğrul