ÇOMÜ’de Kurum İçi Bayramlaşma Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde kurum içi bayramlaşma töreni yapıldı.

Troya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törene Rektör Prof. Dr.Yücel Acer, rektör yardımcıları Prof. Dr. Süha Özden, Prof. Dr. Mirza Tokpunar ile akademik ve idari personel katıldı.

Yayın tarihi : 11 Eylül 2017

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde kurum içi bayramlaşma töreni yapıldı.

Rektör Acer, yaptığı konuşmada, bayramların aileleri bir araya getirdiğini ÇOMÜ’nün de büyük bir aile olduğunu belirterek tüm üniversite personelinin geride kalan Kurban Bayramı'nı kutladı.

Haber: Erkan Özavcı Kamera& Montaj: Yiğit Armutoğlu

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut