ÇOMÜ GSF Grafik Bölümü Konferans ve Çalıştaylar Dizisi Gerçekleştirdi

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 14.0px Times}

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü tarafından organize edilen ve Hacettepe Üniversitesi Grafik Bölümü öğretim üyelerinin katıldığı konferans ve çalıştaylar gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 21 Aralık 2016

Grafik Bölümü amfisinde gerçekleştirilen konferanslarda Prof. Dr. İncilay Yurdakul ‘’Devletlerin Kurumsal Kimlik Algısı ve Banknot Tasarımı’’, Doç. Özden Pektaş Turgut ‘’Yaratıcı Dijital Portfolyo Tasarımı’’, Arş. Gör. Fatih Kurtçu ‘’Font Tasarımı’’, Öğr. Gör. Dilek Şener ‘’Müzelerde Grafik Tasarım Uygulamalarının Önemi’’, Doç. Serdar Pehlivan ‘’Sosyal Medyada Fotoğraf ve Yaratıcı Fotoğrafçılık Teknikleri’’ konularında sunumlarını gerçekleştirdiler. Sunumların ardından Atölye Çalışmaları yapıldı.

Haber: Erkan Özavcı Kamera& Montaj: Kasım Ertuğrul

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut