ÇOMÜ'nün Bayrağı Antarktika'da Dalgalanacak

Türk bayrağı ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi bayrağı Antarktika'da dalgalanacak. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Tübitak ve 6 üniversitenin de yer aldığı dünya sistemi içinde önemli yeri olan Antarktika'ya düzenlenecek  2016 Türk Antarktik Bilim Seferi'ne katılıyor.

13 araştırmacının 14 gün süreyle farklı disiplinlerde araştırmalar yapacağı seferde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'ni temsilen Öğr. Gör. Melike İdil yer alacak.

...

Yayın tarihi : 23 Mart 2016

Rektör Prof. Dr. Yücel Acer yaşanan gelişmenin gurur verici olduğunu söyleyerek Öğr. Gör. Melike İdil'i tebrik etti.