ÇOMÜ Tasavvuf Topluluğu Aşure Gününde Etkinlik Düzenledi

ÇOMÜ Tasavvuf Topluluğu Aşure Günü sebebiyle program düzenledi. Süleyman Demirel Konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, öğretim üyeleri ve davetliler katıldı.

Yayın tarihi : 20 Kasım 2015

Program, "Şehitlerin Dirilişi" tiyatral sunumuyla başladı, ney dinletisi, aşure ikramı, Mesnevi okumaları ve Sema ayini ile devam etti. İzleyicilerin huşu içinde takip ettikleri program ÇOMÜ Tasavvuf Topluluğu Akademik Danışmanı Öğretim Görevlisi Halit Kuşku’nun Rektör Acer’e Hz. Mevlana’nın eşşiz eseri Mesnevi’yi takdim etmesiyle sona erdi.