ÇOMÜ TÖMER'de Mezuniyet Coşkusu Yaşandı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Türkçe Öğretimi Merkezi TÖMER'de 2015-2016 Eğitim Öğretim yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Troya kültür Merkezi'nde düzenlenen ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mirza Tokpunar, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dinçay Köksal, TÖMER Müdürü Doç. Dr. Abdullah Şahin, BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Necati Cerrahoğlu’nun katıldığı tören açılış konuşmaları ile başladı.

Konuşmaların ardından ...

Yayın tarihi : 02 Haziran 2016

Konuşmaların ardından ülkelerini tanıtan TÖMER öğrencileri yöresel şarkı, şiir ve gösterilerle gönüllerince eğlendiler.