ÇOMÜ TÖMER'e 4 Adet 'Touch Pad'

Çanakkale’nin hayırseverlerinden Tolgay Elçioğlu, Çanakkale Mart Üniversitesi Türkçe Öğrenimi Uygulama ve Araştırma Merkezi projelerinde kullanılmak üzere 4 adet “Touch Pad” cihazı hediye etti.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mirza Tokpunar, TÖMER Müdürü Doç. Dr. Abdullah Şahin ve TÖMER personelinin katılımıyla hediye teslim töreni düzenlendi. Törende bağışlanan cihazlar hakkında bilgiler verildi.

...

Yayın tarihi : 15 Ocak 2016

Bağışçı Tolgay Elçioğlu’na, üniversite adına teşekkür eden Prof. Dr. Mirza Tokpunar kendisine hediye takdim etti.