ÇOMÜ TÖMER Yaz Okulu Gala Gecesi Düzenlendi

ÇOMÜ TÖMER Yaz Okulu Gala Gecesi Düzenlendi.

Yunus Emre Enstitüsü ile ÇOMÜ TÖMER’in birlikte organize ettiği, 12 Farklı ülkeden 20 öğrencinin katıldığı ve bir ay boyunca devam eden Türkçe Yaz Okulu gala gecesi ÇOMÜ Ardes Sosyal Tesislerinde yenen yemek ile başladı.

Yayın tarihi : 15 Ağustos 2016

ÇOMÜ TÖMER Yaz Okulu Gala Gecesi Düzenlendi.

Gala Gecesi’ne Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Erdem, Prof. Dr. Mirza Tokpunar, ÇOMÜ TÖMER Müdürü Doç. Dr. Abdullah Şahin,öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Yemeğin ardından Morabbin Parkına geçildi. Burada yapılan etkinliğe çok sayıda vatandaş da katıldı. Öğrenciler bilgi yarışmalarıyla, birbirinden güzel halk oyunlarıyla izleyenleri büyüledi.