Dilimiz Kimliğimizdir Konulu Konferans Gerçekleştirildi

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığının 2017 yılını Türk Dili Yılı ilan etmesinin ardından Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türk Dil Kurumu, Uluslararası Kültür Dil ve Edebiyat Derneği’nin işbirliğiyle, Prof. Dr. Mustafa Öner’in sunumuyla ‘’Dilimiz Kimliğimizdir’’ konulu konferans gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 22 Kasım 2017

Troya Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konferansa Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem, Vali Yardımcıları Tahir Şahin, Turan Yılmaz, Kültür Turizm İl Müdürü Kemal Dokuz ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını Kültür Turizm İl Müdürü Kemal Dokuz yaptı.

Açılış konuşmasının ardından Prof. Dr. Mustafa Öner’in sunduğu, Türk Dili’nin gücü ve gelişimini anlatan konferansa geçildi.

Konferansın ardından ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem ile Vali Yardımcısı Turan Yılmaz, Prof. Dr. Mustafa Öner’e hediye takdiminde bulundu.