ECOFAR, AB Proje Toplantısı ÇOMÜ’de Gerçekleşti

Genç Eko-Tarım Girişimcilerinin Yöneticilik ve Girişimcilik Becerilerinin Geliştirilmesi AB projesinin 3.toplantısı Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 03 Şubat 2020

30-31 Ocak 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilen proje toplantısına Türkiye, Yunanistan, Slovenya ve Bulgaristan’daki değişik üniversiteler, araştırma kuruluşları ile sivil toplum örgütlerinden katılımcılar yer aldı.

Toplantının açılış konuşmasını Proje Koordinatörü Prof. Dr. Ali Karabayır yaptı. Karabayır konuşmasında projeyle Genç Eko-Tarım Girişimcilerinin Yöneticilik ve Girişimcilik Becerilerinin Geliştirilmesinin amaçlandığını söyledi.