Eğitim Fakültesi Öğrencilerinden "Şiir Gecesi"

ÇOMÜ Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehtap ÖZDEN “Nisan Yağmuru” adlı bir gösteri düzenledi. Gösteride Türkçe Eğitimi lisans 3. Sınıf öğrencileri öğretmenlik, kahramanlık, sevgi, aşk ve ayrılık şiirlerinin ve şarkılarının en güzel örneklerini başarılı bir şekilde sundular.

Yayın tarihi : 29 Nisan 2016

Gösteriye Eğitim Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL, Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Fatih KANA; Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Salih Zeki GENÇ; Rektörlük Türk Dili Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Feridun Hakan ÖZKAN; Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölüm Başkanı Doç. Dr. Çavuş ŞAHİN; Uzaktan Eğitim Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Tugay TUTKUN; Enformatik Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Muzaffer ÖZDEMİR; öğretim üyeleri; öğrenciler ve veliler katıldı.

Öğretmen Yemini ile başlayan gece, öğretmen adaylarının okudukları farklı temalardaki şiir ve şarkılarla devam etti. Gece Öğretmen Marşı ile sona erdi.