Ezine MYO’da Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ezine Meslek Yüksekokulu’nda devir teslim töreni gerçekleştirildi. Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehtap Özden, Ezine MYO Yahya Çavuş Yerleşkesi’nde düzenlenen törenle görevini Doç. Dr. Cüneyd Erenoğlu’na devretti.

Yayın tarihi : 29 Kasım 2017

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer; Ezine Kaymakamı Ali İkram Tuna, İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb. Gürkan Irak, İlçe Emniyet Müdürü Alper Pasinli ile akademisyenlerin katıldığı törende Yrd. Doç. Dr. Mehtap Özden’e hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.

Görevini Doç. Dr. Cüneyd Erenoğlu’na devreden Yrd. Doç. Dr. Mehtap Özden desteklerinden ötürü Rektör Prof. Dr. Yücel Acer ve Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu’na teşekkür ederek Erenoğlu’na görevinde başarılar diledi.

Tören çiçek ve plaket takdimiyle sona erdi.