Genç İletişimciler ÇOMÜ'de Yetişiyor

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi mekansal gelişimi ve bilimsel çalışmaları ile her geçen gün biraz daha büyüyor. Boğazın kıyısında, yeşil ve mavinin bir arada olduğu yerleşkeleriyle üniversite adaylarının da hayallerini süslüyor.

Uygulama alanları ile de dikkat çeken Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, İletişim Fakültesi ve Uygulama Stüdyoları ile genç iletişimcileri geleceğe emin adımlarla hazırlıyor.

İletişim Fakültesi ...

Yayın tarihi : 31 Aralık 2015

İletişim Fakültesi bünyesinde yer alan ve Çanakkale'de aktif olarak yayın hayatını sürdüren Radyo Ton, ÇOMÜ TV ve ÇOMÜ Gazete gibi medya organları ile öğrenciler sektöre kazandırılıyor.

Öğrenciler bu alanlarda piyasa tecrübesi olan çalışanlardan birebir uygulama eğitimi alarak, kamera kullanımından haber yazımına, radyo yayıncılığından kurgu-montaj gibi bir çok yayıncılık aşamalarını bizzat öğrenme imkanına sahip oluyor.

Haber: Aydın Abuhan Kamera: Kasım Ertuğrul Montaj: Erkan Özavcı