GSF Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı.

Yayın tarihi : 22 Ocak 2018

Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Abdullah Kelkit, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dinçay Köksal ile akademik ve idari personel katıldı.
 Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Mezunları Ümran Günay ile Anıl Bengi’nin müzik dinletisiyle başladı.

Müzik dinletisinin ardından Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dinçay Köksal açılış konuşması ve sunumunu yaptı.

Sunumun ardından Rektör Acer genel bir değerlendirme konuşması yaptı.

Program soru- cevap bölümüyle sona erdi.