GSF Öğrenci ve Öğretim Elemanları Buluşması Gerçekleştirildi

Yayın tarihi : 15 Aralık 2017

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrenci ve öğretim elemanları buluşması gerçekleştirildi. Güzel Sanatlar Fakültesi Fuaye Alanında gerçekleştirilen buluşmaya ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer,GSF Dekanı Prof. Dr. Dinçay Köksal, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kelkit, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Tarhan, Öğrenci Temsilci Konseyi Başkanı Alperen Uysal, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.