Güzel Sanatlar Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı. Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süha Özden, Mirza Tokpunar, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Abdullah Kelkit, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dinçay Köksal, Genel Sekreter Yardımcısı Kenan Yücel ile akademik ve idari personel ...

Yayın tarihi : 14 Mart 2017
Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süha Özden, Mirza Tokpunar, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Abdullah Kelkit, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dinçay Köksal, Genel Sekreter Yardımcısı Kenan Yücel ile akademik ve idari personel katıldı.
 Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından öğretim görevlisi Yonca Yüksel’in müzik dinletisi ile başladı.
Müzik dinletisinin ardından Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dinçay Köksal açılış konuşması ve sunumunu yaptı.
Sunumun ardından Rektör Acer genel bir değerlendirme konuşması yaptı.
Program soru- cevap bölümüyle sona erdi.