Eğitim

Hüseyin Akif Terzioğlu Şevkat Yuvası Vakfı’ndan Aşure İkramı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Terzioğlu Yerleşkesi’ndeki ÖSEM önünde Hüseyin Akif Terzioğlu Şevkat Yuvası Vakfı’nın desteğiyle aşure ikramı yapıldı. Aşure ikramına, Çanakkale Vali Yardımcıları Turan Yılmaz, Tahir Şahin, Çan Kaymakamı Adil Karataş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süha Özden, Prof. Dr. Mustafa Görün, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan,Terzioğlu Vakfı Müdürü Köksal Ustabaş, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Yayın tarihi : 20 Eylül 2018