II. Gastronomi Turizmi Kongresi ÇOMÜ Ev Sahipliğinde Başladı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinin ev sahipliğinde 21- 23 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan II. Gastronomi Turizmi Kongresi başladı.

Yayın tarihi : 21 Eylül 2017

ÇOMÜ Dardanos Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen kongrenin açılış törenindeÇanakkale Kültür Turizm İl Müdürü Kemal Dokuz, ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Osman Uysal, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ferah Özkök, akademisyenler ile kongre katılımcıları yer aldı.

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından açılış konuşmalarına geçildi.

Haber: Erkan Özavcı Kamera& Montaj: Yiğit Armutoğlu

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut