Eğitim

III. Arkeoloji Araştırmaları Toplantısı Prof. Dr. Sevim Buluç Anısına Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü’nün düzenlediği III. Arkeoloji Araştırmaları Toplantısı Troia Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Sevim Buluç anısına düzenlenen toplantıya ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem, FEF Dekanı Prof. Dr. Hüsnü Baysal, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Tarhan ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Program açılışında merhum ...

Yayın tarihi : 25 Nisan 2016

Program açılışında merhum Prof. Dr. Sevim Buluç’un hayatından kesitlerin yer aldığı video sunumu izlettirildi. Ayrıca Arkeoloji Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Veysel Tolun, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüsnü Baysal ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem, Merhum Sevim Buluç hakkında duygularını dile getirdiler.

Konuşmalarının ardından toplantı oturumlarına geçildi. Oturumlarda Çanakkale ve Ege Yöresi arkeoloji araştırmaları konuşuldu.