İlahiyat Fakültesinde Mezuniyet Coşkusu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İlahiyat Fakültesi 2018-2019 dönemi mezuniyet töreni İlahiyat Fakültesi İÇDAŞ Kongre Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonu’nda gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 18 Haziran 2019

Öğleden önce birinci öğretim öğrencileri için düzenlenen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bünyamin Bacak, İl Müftü Yardımcısı Mehmet Ali Bal, Dekan Prof. Dr. Şevket Yavuz katıldı.

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kuran tilaveti ve açılış konuşmaları ile devam etti.

Birinci öğretim öğrencileri adına konuşma yapan Yunus Dağkuş;“ Bugün burada beş yıla veda ediyoruz. Hüzünlüyüz ama bir yandan da yepyeni bir başlangıcın eşiğindeyiz’’ dedi.

İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şevket Yavuz yaptığı konuşmada  “İlmin nihayeti yok. Hepimiz öğrenciyiz, tüm öğrencilerin yeni görevleri ile ülke sathına yayılacağını ifade ederek öğrencilere başarılar diledi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bünyamin Bacak ise mezun öğrencilere seslenerek “Sizlere tavsiyem sürekli kendinizi geliştirin. Ailenize, topluma, ülkemize, insanlığa faydalı olacak işler yapmalarını söyleyerek “Mezun öğrencilerimizin Allah yollarını açık etsin” dedi.

Açılış konuşmalarından sonra öğrencilerin hazırladıkları videolar izlendi ve mezunlara plaket takdim edildi.