Karesioğulları Devri Çanakkale'si Hakkında Yeni Araştırmalar Paneli

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü tarafından "Karesioğulları Devri Çanakkale'si Hakkında Yeni Araştırmalar" konulu panel düzenlendi.

Troya Kültür Merkezinde gerçekleştirilen panele Fakülte Dekanı Prof. Dr. Hüsnü Baysal, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Yayın tarihi : 20 Nisan 2016

Panelin konuşmacıları ise; Prof. Dr. Ali Osman Uysal, Doç. Dr. Alptekin Yavaş, Yrd. Doç. Dr. Kürşat Solak, Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Kayhan ‘dı.

Haber: Erkan Özavcı/ Kamera: Kasım Ertuğrul-Erkan Özavcı/Montaj: Kasım Ertuğrul

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut