KYK, ''Vefa Programı'' Kapsamında Mehmet Akif'i Andı

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu ‘’Vefa Günleri’’ etkinliği kapsamında genç nesillere İstiklal Marşı Şairi Mehmet Akif Ersoy’u tanıtmak amacıyla Troya Kültür Merkezi’nde panel düzenledi.

Panele KYK Çanakkale İl Müdürü Mehmet Özkan, Çan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muhammet Erat, akademik personel, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Panelin açılışında KYK Çanakkale İl Müdürü Mehmet Özkan bir konuşma ...

Yayın tarihi : 28 Aralık 2015

Panelin açılışında KYK Çanakkale İl Müdürü Mehmet Özkan bir konuşma yaptı.

Konuşmanın ardından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Esenkaya ve Eğitimci- Yazar Mehmet Kaplan’ın sunumuna geçildi.

Haber& Montaj: Erkan Özavcı Kamera: Metin Özbakış