‘’Maddeye Değil Hayata Bağlan’’ Adlı Projenin Tanıtım Kokteyli Yapıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle hayata geçirilen proje Çanakkale Belediyesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Çanakkale Roman Kültür Etkinlikleri Derneği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Dernekler Müdürlüğü sorumluluğunda yürütülecek.

Yalı Han’da gerçekleştirilen kokteyle il protokolü katıldı.

‘’Madde’ye Değil, Hayata...

Yayın tarihi : 01 Mart 2016

‘’Maddeye Değil Hayata Bağlan’’ Adlı Projenin Tanıtım Kokteyli Yapıldı.

Yalı Han’da gerçekleştirilen kokteyle il protokolü katıldı.

‘’Madde’ye Değil, Hayata Bağlan’’ projesiyle Roman vatandaşların çocuklarına ve gençlerine yönelik olarak sosyal, kültürel, sportif organizasyonlar ve etkinliklerle gençleri harekete geçirmek ve madde bağımlılığına karşı bilinç oluşturmak amaçlanıyor.

Proje yürütücülüğünü Çanakkale Roman Kültür Etkinlikleri Derneği üstlendiği, proje koordinatörlüğünü ÇOMÜ Eğitim Fakültesinden Doç. Dr. Ercan Kocayürük yapacağı proje kapsamında kurulacak spor takımlarına Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu destek verecek.

Çalışma 7 ay sürecek.