Eğitim

Motif Vakfı Uluslararası Sosyal Bilimler Sempozyumu Açılış Programı Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Motif Vakfı işbirliğiyle düzenlenen ‘’Motif Vakfı Uluslararası Sosyal Bilimler Sempozyumu’’ açılış töreni gerçekleştirildi. Troya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törene ÇOMÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Mustafa Görün, Motif Vakfı Başkanı Mehmet Zeki Baykal, panelistler ile öğrenciler katıldı.


Yayın tarihi : 08 Kasım 2018
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Motif Vakfı işbirliğiyle düzenlenen ‘’Motif Vakfı Uluslararası Sosyal Bilimler Sempozyumu’’ açılış töreni gerçekleştirildi.

Troya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törene ÇOMÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Mustafa Görün, Motif Vakfı Başkanı Mehmet Zeki Baykal, panelistler ile öğrenciler katıldı.

Program saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın söylenmesi ve tanıtım filmlerinin izlenmesiyle başladı. Ardından protokol konuşmalarına geçildi.

Protokol konuşmalarının ardından Prof. Dr. Galina Mişkiniene ‘’Litvanya Tatarları: Tarih, Dil ve Kültür’’ konulu açılış sunumunu yaptı.

8 – 10 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek sempozyuma Arnavutluk, Azerbaycan, Kosova, Makedonya, Litvanya, Rusya Federasyonu ve Türkiye’den 121 bilim insanı 28 farklı oturumda 127 adet tebliğ sunacak.