Öğretmenler Günü Paneli Düzenlendi

24 Kasım Öğretmenler Günü paneli, Üniversitemiz Eğitim Fakültesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde, İlahiyat Fakültesi İÇDAŞ Kongre Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonu’nda gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 27 Kasım 2018

Panele, Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Zeki Genç, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hürmüz Koç, Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Enver Yolcu, öğretmen adayları, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Eğitim Fakültesinin tanıtım filmi izlendi.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Zeki Genç yaptığı konuşmasında “Eğitim Fakülteleri olarak kuruluşunun 170. yılı olması sebebiyle bizler de bu mutluluğu paylaşıyoruz” dedi.

Rektör Prof. Dr. Yücel Acer ise “Öğretmen lisesinde okumuş ve bu gelenekten gelen biri olarak, burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Zeki Genç moderatörlüğünde İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümünden Prof. Dr. Hülya Güvenç, Uluslararası Eğitimciler Derneği adına Erdem Çakı ve   Mahire Sert’in konuşmacı olarak katıldığı panel gerçekleştirildi.

Panel hediye takdimi ile sona erdi.